Rabobank Talentenjacht “Be A Star” in IJsselstein

BeAStarIn het voorjaar van 2013 wordt in IJsselstein een talentenjacht georganiseerd: Be A Star! Een initiatief van Stichting Jongerenwerk Pulse ondersteund door de Rabobank. Jong IJsselsteins talent kan in de categorieën Muziek, Dans en Variété laten zien wat zij kunnen.

Be A StarHolding de Riddim Entertainment is de leverancier van de geluidstechniek bij de audities en verzorgt alle technische middelen zoals microfoons, podium-versterking en zaalversterking. Daarnaast zorgt Holding de Riddim in de aanloop naar de audities, in samenwerking met de kandidaten, voor het verzamelen van de muziek, zodat het tijdens de audities allemaal vlot verloopt.

Van de audities zijn filmpjes gemaakt, die je kunt bekijken op het Youtube kanaal van Be A Star.

De finale van Be A Star zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2013 in de grote zaal van het Fulcotheater in IJsselstein. Het belooft een fantastische avond te worden, dus zorg dat je er bij bent! Kaarten kosten EUR 10,– en kunnen worden gekocht aan de kassa van het Fulcotheater of hier.

Holding de Riddim Entertainment maakt tijdens de finale DVD opnames. Je kunt de DVD hier bestellen.

Foto’s en andere informatie over Be A Star kun je zien op de Facebookpagina van Be A Star. Wordt lid van de pagina door op “Vind ik leuk” te klikken, zodat je steeds op de hoogte blijft van het laatste nieuws.