Menu Sluiten

Burendag

Burendag 2019

Op burendag slaan buurtbewoners in het hele land de handen ineen en organiseren de leukste activiteiten in hun straat of buurt. Het Oranjefonds ondersteunt Burendag en verstrekt subsidies aan organiserende buurten.

Ook bij de Gemeente kun je terecht voor een financiële toelage voor het organiseren van een buurtfeest. Wist je, dat dit overigens het hele jaar door kan? Informeer eens bij je eigen Gemeente naar de mogelijkheden.

Een leuke tip!

Organiseer eens een (kinder-) songfestival, X-Factor of “The Voice of …. (jouw straat)!” Zo’n evenement staat garant voor muzikaal amusement van topniveau! Elk jaar weer blijken er ongekende talenten te zijn, die tijdens Burendag worden ontdekt. Holding de Riddim Entertainment organiseerde dit al verschillende keren, bij straat- en buurtfeesten, zodat wij hier ruime ervaring mee hebben opgebouwd. Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen, je zult er versteld van staan hoeveel leuke dingen je met elkaar kunt organiseren. Muziek en het maken van muziek is één van de meest verbroederende activiteiten en zorgt altijd voor een gezellig samenzijn.

Wacht niet te lang!

Diverse buurtverenigingen zijn al weer druk bezig de plannen te maken en boekingen voor amusement vast te leggen. Wacht daarom niet te lang met het maken van de benodigde reserveringen!