KLIK HIER OM EEN BERICHT TE SCHRIJVEN :
<< 1 2 3 4 5 6
Berichten 51 t/m 56.
Hannie
Eind mei 2009 hebben wij een groot tuinfeest gegeven met een kok die een paella ter plekke maakte (ook een aanrader: Tapazz Nieuwegein) en de karaoke van Hans en Mirjam. Ik had het expres niet op de uitnodiging gezet omdat ik wist dat een aantal vrienden karoke 'ordinair' vinden. Maar ik had Hans en Mirjam eerder gehoord.
Nou, het was een groot succes. Na een relaxte start met zang van Hans en Mirjam naar de karaoke. Echt, het was superleuk (en niet ordinair). Er deden veel mensen mee. Ook onze puberdochters met vrienden vonden het leuk. Zie de foto op de frontpage van de site. Echt een aanrader!!!
Hannie
13 december 2009 20:35 - Nieuwegein

Robert Landsman (Monuta)
Voor de kennismaking met Holding de Riddim had ik veel vooroordelen over karaoke. Ik had er in ieder geval weinig mee op. Hoe anders kan het lopen.
Ik verzorg regelmatig themabijeenkomsten, vaak ook i.s.m een notaris. Hierin spreken wij over uitvaart en familierecht. Best een zwaar onderwerp. Dat vond de activiteitenbegeleidster van de zorginstelling ook. 'Kan je niet iets met muziek erbij doen' vroeg ze mij. In eerste instantie dacht ik aan een pianist of harpiste die wat gevoelige klanken in de pauze van onze presentatie ten gehore zou kunnen brengen. Kort daarop ontmoette ik Hans die mij enthousiast over zijn passie 'karaoke' vertelde. Hier ontstond het idee om zijn show uit te nodigen als muzikale omlijsting van de avond. We hadden het niet beter kunnen doen. Mijn vooroordelen zijn voorgoed verdwenen. Zowel ik als het aanwezige publiek genoten van de professionaliteit verpakt in hartelijkheid en spontaniteit bij Hans en Mirjam. Daar waar eerst nog wat mee geneuried werd ging men allengs luider meezingen. Holding de Riddim heeft een uitgebreid repertoire, daar kan je elke thema/feest avond mee vullen. Een dikke pluim voor jullie!
NB: Ik hoorde dat jullie inmiddels alweer zijn uitgenodigd voor een volgend optreden in dezelde zorginstelling, dat zegt genoeg!
20 oktober 2009 16:45 - IJsselstein

Suzanne
De karaoke is een suces!
3 september 2009 17:56 - IJsselstein

Bert | www.panicroadshow.nl
Wij hebben voor het eerst met deze karaokeshow gewerkt en waren aangenaam verrast door het enthousiasme waar deze mensen mee werken.

Bert
Panic Roadshow
29 Juni 2009 - Polsbroek

Anne-Marie
Een echte aanrader zijn deze mensen. Zeer bescheiden opstellend, erg vriendelijk en heel gezellig. Voorzien van goede apparatuur en muziek.
23 juni 2009 - Almere

Hans = Holding de Riddim Entertainment | www.hdre.nl
Wil je je ervaringen delen, of gewoon iets aan ons en de rest van de wereld vertellen over ons, Muziek, Karaoke of Entertainment, laat dan een berichtje bij ons achter!
Als je je Email adres er bij zet, dan kunnen we eventueel nog een reactie geven. Je email adres komt niet op de site te staan.

Tot ziens bij Holding de Riddim Entertainment!
15 juni 2009 - IJsselstein

<< 1 2 3 4 5 6