Referenties

Referenties: Een greep uit de reacties van onze opdrachtgevers.

Referenties helpen je met het maken van een keuze. Vooral bij het boeken van een drive-in show, is dat wat anderen zeggen van het allegrootste belang. daarom hebben wij op deze pagina een aantal reacties van voorgaande klanten weergegeven.

Referenties: PHILIPSPHILIPS People Services in Eindhoven organiseerde in Cafe de Verlenging, in het Philips Stadion van PSV, een Kerstdiner met party voor haar internationale personeel. Holding de Riddim verzorgde muzikaal entertainment met disco en Karaoke, en verzorgde het geluid bij het optreden van “Boom Chicago” aan het begin van de avond. Sharon Sequeira, Senior Director HR Strategy and Transformation, schreef: “My sincere thanks to you for providing a great evening of entertainment and thanks to Linda for the great support! Our PPS team were impressed with the professional approach and yes, everyone managed to get up on stage to sing!! Everyone enjoyed the evening and have not stopped talking about it! Thanks for your flexibility and for working with Boom Chicago and Erik Swinkels from “De Verlenging”, on the technical requirements to make sure all went smoothly. That’s the difference you bring!”.


Referenties: Gemeente IJsselsteinDe Gemeente IJsselstein organiseerde een groot feest voor het personeel van het Stadskantoor, Reiniging en Stadsbeheer. Via Middenholland Evenementen boekten zij Holding de Riddim Entertainement, voor muziek, zangoptredens en Karaoke. Mede organisator van het feest, Henri Surquin: “Jullie zorgden ervoor dat de aanwezigen het geen leuk, maar een heel erg leuk feest vonden. Graag tot een volgende keer.”


Referenties: Jan van Ieperenfonds

Muziekmiddag voor ouderen in IJsselstein, georganiseerd door het Jan van Ieperenfonds.
Klik op het logo hiernaast voor een verslag van de organisator van dit grote evenement. Van presentator Hans Böhm kregen wij een leuke reactie op het optreden: “Dat was een mooie, goed georganiseerde dag op 7 mei voor een zaal vol ouderen. Muziek schept een band, dat kon je horen en zien. Het massale deinen, inhaken, meezingen, de spontane polonaises (zelfs met rolstoelen). Jouw bijdrage Hans, een soort van levende juke-box, had zijn eigen charme. Een korte inleiding waarom het verzoeknummer herinneringen oproept bij ‘een oudere’. Live te volgen dankzij het videoscreen. En de liedtekst die goed leesbaar gevolgd kan worden vanuit de zaal. Dat zijn belangrijke ondersteuningen. Maar dan moeten die beladen liederen ook nog goed worden gebracht, en dat deed je. Bedankt namens de spreekstalmeester, tevens lid van het comité van aanbeveling van het Jan van Ieperen Fonds: Hans Böhm


Referenties: Gemeente HilversumOptreden bij Barbecue van de Gemeente Hilversum voor het personeel van Stadsbeheer. Organisator van de avond, Willem Houthuysen, hoofd van de afdeling, was dik tevreden over onze bijdrage aan deze avond.

 


Referenties: Seniorendag HarmelenOptreden bij Seniorendag Harmelen en optreden bij Feestmiddag voor de vrijwilligers van Stichting Welzijn Woerden. Tevens een QUIZ georganiseerd bij de Vrijwilligersdag. Vanuit de directie van Stichting Welzijn Woerden, Mw. Hannie van Baren, de aanwezige vrijwilligers en de gasten van de evenementen kregen wij te horen dat men bijzonder had genoten van onze optredens.


Referenties: Restaurant De RotondeBruiloft in Geldermalsen met Mariët en Marcel. Mariët: “Hans en Mirjam hebben met hun muziek ons feest tot een onvergetelijk feest gemaakt. Ons speciale nummer live gezongen door Hans zorgt nog steeds voor kippevel! Hans is zeer zorgvuldig in zijn werkwijze. Reageert supersnel op mails en hij stond ook altijd klaar voor de ceremoniemeester en onze kinderen. Hij heeft zelfs vooraf nog een speciaal cd’tje voor de kinderen gebrand zodat zij hun stukje konden oefenen. Kortom; persoonlijk, professioneel, hartelijk en zeer feestelijk!”


Referenties: Scouting Jan van HooffScouting “Jan van Hoof”. Feestavond met Disco en Karaoke voor de deelnemers aan de World Jamboree in Zweden. Diverse reacties op ons optreden, van de deelnemende scouts, zijn te vinden op ons gastenboek. Enkele citaten: “BZB Mooi wark! Top! Leuke nummers, maar blijft hij up-to-date? Suggestie: Boulevard of broken dreams, Greenday. Het was top! Super goed! Super gezellig! Geweldig, gezellig met de mensjes. Hardstikke leuke muziek en heel gezellig! Gezellig, vooral met vrienden.


Referenties: IJVOMega Karaokeshow tijdens Nederlands grootste Kindervakantie-spektakel. ‘s Avonds optreden en presentatie bij het feest voor de kinderen, ouders, vrijwilligers en belangstellenden. Een reactie van de leiding: “Jullie waren geweldig als vermaak die in de spelletjes tent kwamen de laatste vrijdag van de IJVO. Geweldig. De rij bij jullie activiteit (karaoke) werd langer en langer. Iedereen kon naar harte lust meedoen. Vele kids om wat mee te zingen moesten worden teleurgesteld na sluiting van de activiteiten. Wat mij betreft zijn jullie de aankomende. IJVO weer van de partij in de H.A. – tent met de karaoke, wat mij betreft iedere IJVO. Wilbert Peek.


Referenties: AxioncontinuMuzikale evenementen in diversie locaties: Mariënstein, De Bijnkershoek, ‘t Huis aan de Vecht, en Isselwaerde. Reactie van de leiding in Mariënstein: “Op 31 december werd bij ons voor de bewoners van Zorgcentrum “Marienstein” oud en nieuw gevierd met “Holding de Riddim”! Hoewel het duo Hans en Mirjam garant staat voor een gezellig karaokefeest staan zij ook hun mannetje als het gaat om performance! Een uitstekende show met prima samenzang zorgde er voor dat Holding de Riddim een groot succes werd. Klasse ga zo door en zeker tot de volgende keer!!!!! Groetjes Marcel en Elleke van team Welzijn.


Referenties: Tennisvereniging RijnhuyseFeestavond met Disco en Karaoke. De jeugdcommissie organiseerde een midzomernacht toernooi voor leden van 14-20 jaar. Na het tennissen werd er tot in de kleine uurtjes gefeest met disco en Karaoke.

 

 


Referenties: Ewoud IJsselsteinOptreden tijdens de Oudejaarsparty van zorgcentrum Ewoud in IJsselstein. Linda Baars, verantwoordelijk voor welzijn, stuurde ons deze reactie: “De Oudejaarsparty was een gezellige middag, mede dankzij jullie aanwezigheid. De aanwezigen hebben genoten van luisteren en zingen. De sfeer was goed. Dank julie wel en heel veel succes bij jullie verdere optredens dit nieuwe jaar.”


Optreden en geluid tijdens de prijsuitreikingen van de Fotowedstrijden in Nieuwegein (De Lantaern) en IJsselstein (Historisch Stadhuis). Voorzitter Martin Planken: “Als voorzitter van Stichting Fotowedstrijd heb ik tijdens twee evenementen naar volle tevredenheid samengewerkt met Holding de Riddim Entertainment, te weten: 1) Fotowedstrijd IJsselstein 2010 en 2) Fotowedstrijd Nieuwegein 2010. Hans levert professionele diensten, is zeer prettig in de omgang en heeft een flexibele instelling. Ik raad Hans dan ook van harte aan als leverancier van geluid en muziek.


Referenties: Zwembad De Hooghe WaerdKaraoke bij de Valentijnsdisco van Sportfondsenbad “De Hooghe Waerd” in IJsselstein. Corien de Jong van Sportfondsen: “Wij hebben heel veel plezier beleefd aan de karaokeshow op onze wekelijkse discozwemavond. Was genoeg animo om mee te zingen. Heel erg bedankt voor het slagen van deze speciale valentijnsdisco!”


Referenties: Logeerhuis De Bever, Stichting ReijnaerdeOptreden in Logeerhuis “De Bever” in IJsselstein. Miranda Post zei er het volgende over: “Hierbij wil ik jullie namens de logees en het team van Abrona logeerhuis de Bever heel hartelijk bedanken voor de leuke middag die wij dankzij jullie hebben gehad. Uit de reacties tijdens deze middag en de verhalen van onze logees blijkt dat ze erg van de muzikale activiteit hebben genoten. Wij hopen dat jullie het ook leuk vonden om te doen en misschien kunnen we in de toekomst weer een beroep op jullie doen?”