Menu Sluiten

De Soete Suikerbol

De Soete Suikerbol

Je bruiloft, verjaardag of ander feest vieren? De Soete Suikerbol is een prachtige tot restaurant omgebouwde monumentale boerderij, in een oase van rust en natuur, midden in de randstad.

Je kunt er terecht om heerlijk pannenkoeken te eten, maar ook voor een bruiloft, jubileum of ander feest is deze locatie uitermate geschikt.

Officiële Trouwlocatie

Uniek is, dat je ook je trouwplechtigheid in de Soete Suikerbol kunt houden. Het authentieke pand maar ook het prachtige park dat er omheen is gelegen, leent zich tevens voor het maken van de trouwfoto’s. Dit is natuurlijk een groot voordeel, omdat je niet van hot naar her hoeft te rijden tijdens de mooiste dag van je leven!

Huis DJ

Holding de Riddim Entertainment is huisleverancier voor het muzikaal omlijsten van jouw receptie, diner en avond in De Soete Suikerbol. Wij kunnen via De Soete Suikerbol geboekt worden zodat alles overzichtelijk op één offerte en rekening komt. Natuurlijk kun je je muzikale wensen gewoon direct met ons bespreken. Vele bruidsparen gingen je al voor, en genoten van een ontspannen avond met lekkere muziek en een zangoptreden. Het team van de Soete Suikerbol zal je graag informeren over de mogelijkheden. Wil je informatie over onze mogelijkheden, dan kun je natuurlijk ook direct met ons contact opnemen, of een terugbelverzoek naar ons toesturen.

Klik hier of op het logo om naar de website van De Soete Suikerbol te gaan.

De Soete Suikerbol
Ade 23
2642 JX  Pijnacker

Tel: 015-3613260