Menu Sluiten

Drive In show voor feest of evenement

Of het nu een verjaardag, jubileum of bruiloft is, maakt niet uit. Onze drive in show past de muziekstijl uiteraard helemaal aan jouw wensen aan. Het geluidsniveau wordt daarbij nauwkeurig door ons in de gaten gehouden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld al tijdens een diner, voorafgaand aan het feest, voor achtergrond muziek zorgen. Ook live zang optredens kunnen deel uitmaken van deze show.

Hieronder een kort fragment, waarin je kunt zien wat onze show te bieden heeft en hoe het eruit ziet.

Plan van Aanpak

Natuurlijk nemen we voorafgaand aan jouw feest of evenement met jou door hoe jij de muzikale invulling wilt. Uiteraard zullen wij er alles aan doen om hieraan invulling te geven. Inbegrepen in het aanbod van onze drive-in show zijn tenminste:

– Zaalversterking
– Presentatie in het Nederlands, Engels en/of Duits
– Gebruik microfoons voor aankondigingen/stukjes
– Verlichtingsset 2x 4 LED lampen op mast + 2x Moving Head Spot
– Naar wens: Live zang
– Heel veel muzikaal plezier! 🙂

Andere Shows

Bruiloft Drive In show

Onze andere shows, zoals de Levende Jukebox en/of Karaoke show kunnen naar wens ingepast worden in de drive-in show. Heb je specifieke wensen ten aanzien van de invulling van jouw feest, laat het ons dan weten. Ook als je nog niet precies weet wat je wilt, kun je altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend advies. Wij hebben meer dan voldoende mogelijkheden in ons programma om jouw feest of evenement tot een onvergetelijk succes te maken.