Menu Sluiten

Geluid: Wij houden er van!

DGeluid Verzorginge complete verzorging van het geluid bij elk evenement kun je uitbesteden aan Holding de Riddim Entertainment. Niet alleen kun je bij ons geluidsapparatuur huren: Wij gaan een stapje verder, want wij nemen de zorg voor het perfect neerzetten van artiest, band, spreker of presentatie geheel voor je uit handen.

Advies

Wij adviseren je graag over de in te zetten geluids-middelen, verlichting en beeld systemen. Hierdoor hoef je je tijdens het evenement of optreden nergens zorgen over te maken. Daarnaast regelen wij het transport, de opbouw en afbouw van de apparatuur, alsmede bediening door een ervaren technicus ter plaatse.

Apparatuur

TechniekTot je beschikking staat een scala aan breed inzetbare beeld- en geluidsapparatuur, waaronder uiteraard zaalversterking, Shure SM-58 microfoons zowel bedraad als draadloos, podiumversterking, mixing consoles en stage-multikabels. Of het nu buiten in de open lucht, of binnen in feest- of theaterzaal is, maakt voor ons niet uit, voor elke situatie hebben of maken wij een passende oplossing.

Wil je de zorg voor de geluidstechniek uit handen geven? Neem dan snel contact met ons op, voor een vrijblijvend advies.

Ervaring

MultikabelWij verzorgden het geluid inclusief alle benodigde technische middelen bij diverse evenementen in de regio Utrecht en ver daarbuiten. Enkele voorbeelden: