Karaoke drive in show

Karaoke

Karaoke!Karaoke, nog steeds razend populair, is het Japanse woord voor “Leeg Orkest”. Hiermee wordt bedoeld, dat je wel de muziek hoort spelen, maar de oorspronkelijke zang ontbreekt, waardoor er meegezongen kan worden. De tekst van het liedje wordt op een scherm geprojecteerd. Het woord Karaoke roept vaak een gevoel van gène op: We hebben het al vaak gehoord, aan het begin van een feest: “Ik ga mooi niet zingen hoor, mij niet gezien!”. Maar zodra de eersten zijn begonnen (eventueel zijn wij dat!) komen de verzoeken vanzelf binnen en staat binnen de kortste keren de meest overtuigde “nee-zegger’ zelf te zingen! Karaoke brengt mensen (samen) achter de microfoon van wie je het nooit had verwacht! Dus, laat je gasten zich eens een echte artiest voelen, en regel een Karaoke-party! Meer over het ontstaan van Karaoke en de betekenis kun je onder andere vinden op Wikipedia.

Kinderen en jongeren

Karaoke Kids

Ook bij feesten met kinderen en jongeren, hebben wij al vele malen laten zien dat Karaokefeesten altijd weer voor heel veel plezier zorgen! Ook de kleintjes, aangestoken door bijvoorbeeld “KaraokeKids” op TV, zijn niet meer te stoppen als ze eenmaal op het podium zijn geweest!

Talentenjachten

Door de vele talentenjachten op TV, zoals X-Factor, The Voice of Holland (TVOH), en Holland’s got Talent, is zingen ook bij de volwassenen hartstikke populair.

Hoe gaat zo’n avond dan?

Wij komen in principe met twee personen. Onze presentator/zanger zorgt ervoor dat de Karaoke op gang komt! Als er gasten zijn, die wel willen “optreden”, maar niet alleen durven, dan kunnen zij ons altijd vragen mee te zingen, wij doen dat graag! Wij hebben vele liedjes van Nederlandse bodem, en ontelbare internationaal, waarbij gouwe ouwe maar natuurlijk ook diverse nummers van nu.

Wat krijg je bij onze Karaoke-show?

In deze show is alles inbegrepen wat nodig is voor een geslaagde Karaoke zoals het gebruik van:

– Ons uitgebreide Karaokerepertoire
– Zaalversterking
– Professionele zangmicrofoons (De bekende SHURE SM58)
– Flatscreen monitor voor de zangers
– Groot projectiescherm en/of flatscreen voor het publiek (afhankelijk van beschikbare ruimte)
– Verlichtingsset 2x 4 LED lampen op mast + 2x Moving Head Spot
– Song-boekjes Nederlands/Engels/Duits
– Invulbriefjes en pennen voor de verzoekjes
– Presentatie in het Nederlands, Engels en/of Duits
– Muzikale intermezzo’s