Menu Sluiten

Meezingshow

Meezingshow met Hans Albers

Bedoeld, en bij uitstek geschikt voor zorginstellingen, een meezing-middag of -avond. Wij stellen een programma samen van gezellige, herkenbare Nederlandstalige en Engelstalige liedjes, die door velen makkelijk meegezongen kunnen worden. Ook kunnen er verzoeknummers worden aangevraagd. De liedjes worden aangekondigd met hier en daar een kort achtergrond verhaaltje, en gezongen door Hans en Mirjam van Holding de Riddim. Zij gaan de zaal in en laten de mensen meezingen. De teksten komen duidelijk zichtbaar op het grote scherm. Bij het horen van de muziek en het zien van de teksten, kun je eigenlijk niet anders meer dan meedoen.

Enthausiast publiek bij onze meezingshowEen bewezen succesvol concept dat altijd enorm wordt gewaardeerd. Wij komen met deze meezingshow regelmatig in diverse zorginstellingen in de regio Utrecht. De reacties van het publiek zijn hartverwarmend, zowel van senioren als (soms dementerende) ouderen.

Het Programma

Het programma van de meezingshow bestaat uit twee delen van 45 minuten, met daartussen een korte pauze. Uiteraard passen wij de lengte van het meezingprogramma graag aan jouw specifieke wensen aan. Ook is uiteraard het repertoire geheel afgestemd op de samenstelling van het publiek, zodat iedereen voluit zal meegenieten.