Menu Sluiten

Meezingshow

Meezingshow met Hans AlbersDe meezingshow is bedoeld en bij uitstek geschikt voor zorginstellingen en soortgelijke organisaties. Wij stellen een programma samen van gezellige herkenbare Nederlands- en Engelstalige liedjes, die door iedereen meegezongen kunnen worden. In de meezingshow kun je ook verzoeknummers aanvragen. De liedjes worden meestal aangekondigd met een kort verhaaltje, en dan live gezongen door Hans en Mirjam van Holding de Riddim Entertainment. Zij gaan de zaal in en laten de mensen meezingen, want de teksten komen duidelijk zichtbaar op één of meerdere grote schermen in de zaal. Bij het horen van de muziek en het zien van de teksten, kun je eigenlijk niet anders meer dan meedoen.

Enthausiast publiek bij onze meezingshowDit bewezen succesvol programma wordt altijd enorm gewaardeerd. Wij zijn met deze meezingshow regelmatig in diverse zorginstellingen in de regio Utrecht te vinden. De reacties van het publiek zijn hartverwarmend, zowel van senioren als (soms dementerende) ouderen.

Het Programma

Het programma van de meezingshow bestaat uit twee delen van 45 minuten, met een korte pauze. Hierdoor past het mooi als ochtend-, middag- of avond-activiteit in jouw woon-zorgcentrum. De lengte en indeling van het programma passen wij graag aan jouw wensen aan. Natuurlijk stemmen we het repertoire af op de samenstelling van het publiek, zodat iedereen maximaal zal genieten.