Menu Sluiten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
56 berichten.
Martin Hendericks uit Hei en Boeikop heeft geschreven op 13 juli 2019
Ons feest was een extra feest door Hans. Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen. En als klap op de vuurpijl ging hij ook nog eens “You’ll never walk alone” zingen. Dank Hans.
Sjoerd Goedel (IJFC) uit IJsselstein heeft geschreven op 13 mei 2019
Echt een hele toffe avond gehad bij IJFC. Leuke nummers gezongen en het werd goed georganiseerd. Heel erg bedankt.?
Angely Geerlings uit Nieuwegein heeft geschreven op 16 april 2019
Was een super avond. En wat een vocaal geweld! Allemaal top zangers. Hans en Miriam, van harte bedankt, voor jullie inzet en de Cliënten en wij vrijwilligers hebben enorm genoten. Co Geerlings Benny Tas Theo Kints Marie Schras André van Polen, Bowlingclub Reinaerde
Marie Schras uit IJsselstein heeft geschreven op 14 april 2019
Als je een topavond wilt hebben, dan kan ik je Holding De Riddim van harte aanbevelen. Ontzettend leuke avond gehad met onze bowlers van Bowlen Reinaerde. Ze hebben allemaal genoten.
Cis Vroone uit IJsselstein heeft geschreven op 16 maart 2019
Vanmorgen hebben de bewoners van Isselwaerde kunnen genieten dankzij jullie inzet. Zo veel vrolijke gezichten, gezellig mee zingen en er werd ook nog een dansje gewaagd. onder het genot van een glaasje advocaat waren ze dubbel tevreden. tot volgend jaar dan maar?
dat zegt genoeg he
Co Geerlings uit Nieuwegein heeft geschreven op 16 februari 2019
Super gezellige avond gehad op de soos, en Hans wat heb je het bijzonder goed gedaan, iedereen was enthousiast .??
Angely Geerlings uit Nieuwegein heeft geschreven op 15 februari 2019
Gisterenavond een gezellige avond gehad, op de Soos een wekelijkse ontspanningsavond voor mensen met een beperking! Hans je hebt de mensen enorm geentertaind! Was super! Hopelijk tot ziens.?
Helma Vermeulen uit Vleuten heeft geschreven op 3 juni 2017
Wat een geweldig feest hebben wij gehad 27 mei. Echt top. Mede dankzij de muziek van Hans Albers en zijn dochter. Hans bedankt, we zullen jou zeker nog een keer benaderen, maar waarschijnlijk ook anderen. Iedereen had het over jou en de muziek. Dat de gasten het zo fantastisch vonden. Tot misschien ooit in de toekomst
Mariët en Marcel uit IJsselstein heeft geschreven op 27 augustus 2016
15 april 2016 was Holding de Riddim te gast op ons bruiloftsfeest. Op eerder gegeven feest was Holding de Riddim ook van de partij, dit was erg sfeervol. Op ons bruiloftsfeest was het weer uitstekend verzorgt en hebben wij en onze gasten enorm genoten op de manier waarop zij hun bijdrage hebben geleverd aan ons feest. De live gezongen solo's van Hans voegen iets bijzonders toe. Het is wederom voor herhaling vatbaar. Wij vinden het een aanrader.
Evenement/Event: Bruiloftsfeest
Fabian Gerwig uit Gouda heeft geschreven op 15 december 2015
Hele gezellige avond gehad mede dankzij hans en het uitstekende entertainment wat hij verzorgt heeft. Kareoke en disco voor ieder wat wils goeie muziek van deze tijd en ook oudere klasiekers. Iedereen die erbij was heeft hier van genoten. Hartelijk bedankt hans en wij hopen dat het flesje wijn gesmaakt heeft 🙂 🙂 zeker voor herhaling vatbaar.