Menu Sluiten

De Levende Jukebox: Jij roept, wij zingen!

Levende JukeboxBij de Levende Jukebox verspreiden wij lijsten met liedjes waaruit het publiek verzoeknummers kan kiezen.
De presentator loopt door de zaal en vraagt en legt contact met het publiek. Terwijl hij met de aanvrager van een liedje in gesprek is, zet de geluidstechnicus het liedje alvast klaar. Zodra de aanvrager heeft verteld waarom zij of hij dit liedje graag wil horen wordt het verzoeknummer live gezongen! De teksten zijn in de zaal op schermen te zien, hierdoor kan iedereen naar hartenlust meezingen. Muziek horen en de tekst zien, dwingt je als het ware om mee te gaan zingen.

De Levende Jukebox kan op zichzelf of in combinatie met één van onze andere shows worden geboekt.

Het ontstaan

Hans Böhm en Hans AlbersHet idee voor dit programma is ontstaan in de aanloop naar een optreden tijdens de Muziekmiddag voor ouderen, in Sporthal ’t Heem in IJsselstein. Eigenaar en tevens zanger Hans Albers werd benaderd door organisator Ton Westland (bekend van de Grootste Kerstboom). Ton vroeg aan Hans of hij zou willen optreden, en er een verzoeknummerprogramma van kon maken. De presentatie was in handen van Hans Böhm (Schaakgrootmeester, Dagvoorzitter en bekend van Ook Dat Nog!) Hij voerde korte gesprekjes met het publiek, waarna Hans het gevraagde liedje live zong voor een 700-koppig publiek. Video opnames van dit optreden kun je op ons YouTube kanaal bekijken. Na het optreden van Hans werd het podium overgenomen door Marianne Weber.