Menu Sluiten

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
56 berichten.
Andra en Anton uit Houten heeft geschreven op 22 december 2010
Hallo Hans en Mirjam,

Wij hebben een ontzettend gezellige Karaoke avond met jullie gehad. Wat een geweldig stel zijn jullie! Alles zat goed in elkaar, echte professionals, zoals jullie te werk gaan!
Goede muziek, en het was echt toppie, dat Jeffrey op jullie installatie de muziek tussendoor mocht verzorgen. Niks was jullie te veel!

Wij hebben een goede keuze gemaakt, om onze bruiloftsavond met jullie door te brengen. Het was eerst even aftasten met de gasten, maar dat heb je goed aangepakt. En dan zelf ook nog wat liedjes gezongen, echt petje af hoor! De verzoeken waren haast niet aan te slepen, het ging als een trein! De gasten waren niet meer te stoppen! Echt een hele gezellige avond gehad! We hopen nog eens zo`n avond met jullie te mogen doorbrengen!

Hans en Mirjam, ga zo door!!
Wilbert Peek (IJVO H.A. tent) uit IJsselstein heeft geschreven op 20 december 2010
Hans en Mirjam,
Ontmoette jullie even op de Kerstmarkt, ondanks de wat late reactie van mijn kant, jullie waren geweldig als vermaak die in de spelletjes tent kwamen de laatste vrijdag van de IJVO. Geweldig
De rij bij jullie activiteit (karaoke) werd langer en langer.
Iedereen kon naar harte lust meedoen.
Vele kids om wat mee te zingen moesten worden teleurgesteld na sluiting van de activiteiten.
Wat mij betreft zijn jullie de aankomende. IJVO weer van de partij in de H.A. - tent met de karaoke, wat mij betreft iedere IJVO.

Gr. Wilbert
Nikki Korver uit Maarssen heeft geschreven op 19 oktober 2010
Wij hebben een super kinderfeest gehad dankzij de komst van Holding de Riddim.
Het was een drukte met heel veel kinderen te weten: 2 groepen van de basisschool, maar de kinderen waren allemaal heel erg enthousiast en hebben een super feest gehad. Dank jullie wel voor jullie geduld, gezelligheid en heel erg goede service op alle vlakken.
We weten jullie zeker weer te vinden als we nog een keer Karaoke of Disco willen geven. Groeten van Nikki Korver en uiteraard de kinderen!
Evenement/Event: Karaoke Disco (Kinderfeest)
LodewijkB uit Nieuwegein heeft geschreven op 26 september 2010
Hallo Hans & Miriam,

Ik heb genoten van jullie Karaoke-show op ons buurtfeest in Vreeswijk. Jullie waren ook heel enthousiast en het ging maar door! Super!
Klik op mijn wedstrijd voor wat foto's en filmpjes.

Groetjes,

Lodewijk (ja die!)
Evenement/Event: 4e Buurtfeest Oranjehof, Vreeswijk
Steven Vedder uit Hilversum heeft geschreven op 18 september 2010
Vrijdagavond 17 september,
Leuke avond ( bedrijfsfeest met veel lol )
Kleine groep maar de sfeer zat er goed in namens heel SBS bedankt

Groeten Steven
Evenement/Event: BBQ Gemeentepersoneel SBS Hilversum
Danielle en Kimberly uit Maarssenbroek heeft geschreven op 12 september 2010
Een verjaardagsfeestje bedenken voor je dochter, dat is al een feest op zich... "kunnen wij een X-factor, Idols en Popstar feestje geven" vraagt mijn dochter..... tuurlijk zegt mams maar dan!!!! Dan huur je Holding de Riddim en is het X.I.P. theater geboren.. Dankzij Hans is het X.I.P. feest een enorm succes geworden. De "artiesten" konden er geen genoeg van krijgen en de microfoons werden soms met enige tegenzin overgegeven aan de volgende "artiest". Namens alle "artiesten" uit maarssenbroek BEDANKT voor deze gezellige en leuke avond...

Danielle & Kimberly
Hannie uit Nieuwegein heeft geschreven op 12 juni 2010
Eind mei 2009 hebben wij een groot tuinfeest gegeven met een kok die een paella ter plekke maakte (ook een aanrader: Tapazz Nieuwegein) en de karaoke van Hans en Mirjam. Ik had het expres niet op de uitnodiging gezet omdat ik wist dat een aantal vrienden karoke 'ordinair' vinden. Maar ik had Hans en Mirjam eerder gehoord.
Nou, het was een groot succes. Na een relaxte start met zang van Hans en Mirjam naar de karaoke. Echt, het was superleuk (en niet ordinair). Er deden veel mensen mee. Ook onze puberdochters met vrienden vonden het leuk. Zie de foto op de frontpage van de site. Echt een aanrader!!!
Mevrouw J. Rekoert-Brand uit Utrecht heeft geschreven op 28 april 2010
Hallo Hans en Mirjam,
Toen onze zoon met het idee op ons gouden huwelijk een karaoke show te boeken, vonden wij het prima. Wij, mijn man en ik, hadden echter geen idee hoe leuk zoiets kan zijn. Wij waren enorm aangenaam verrast door jullie leuke optreden en hoe jullie onze familie en vrienden erbij betrokken. Heel fijn was ook dat jullie beide goede zangstemmen hebben en dus een fijn zang optreden konden geven tot onze gasten opgewarmd waren om het met hun zang over te nemen. Wij vinden jullie een echte aanrader en wensen jullie alle geluk en succes toe.
Mevr. J. Rekoert- Brand
Ronald Rekoert uit Nieuwegein heeft geschreven op 22 april 2010
Hoi Hans en Mirjam,

Bedankt voor de zeer enthousiaste, leuke en professionele karaoke show waarmee jullie het gouden huwelijksfeest van mijn ouders een hebben opgeleukt . Ik had al goede verhalen over jullie gehoord, maar had er geen idee van dat jullie met zoveel goede apparatuur en met zo'n enorm uitgebreid genre de show zouden geven. Van de gehele familie, van jong tot oud, kregen we te horen dat ze enorm genoten hadden. Heel veel succes in de toekomst en ik wil bij deze jullie bij iedereen van harte aanraden.

Met vriendelijke groeten,
Ronald
Wilma uit Hoogland heeft geschreven op 10 april 2010
Hoi Hans en Mirjam

Wij hebben 27 maart erg genoten
ik vond het leuk om te karaoke
het was erg leuk
bedankt voor de gezellige avond

Groetjes Jan en Wilma